Cenjene stranke obveščamo, da poslujemo normalno, v skladu z zakonsko določenimi ukrepi ter dodatnimi varnostnimi ukrepi.

Vse izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, kot do sedaj. Priporočamo pa nakup s plačilom preko TRR (zakasnitve v odpošiljanju izdelkov ne bo, sploh v kolikor nam na elektronski naslov pošljete potrdilo o nakazilu).

Zahvala za poroko

Koda: 2005
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 0,99€
Cena brez DDV: 0,81€

Opcije na voljo

* Vaš napis:

V okvirček vpišite želeni napis (v kolikor niste izbrali obstoječega napisa ali v kolikor ta ne obstaja):

* Vrsta zahvale:

V primeru izbire personaliziranega vabila, navedite vsa imena, katerim se želite zahvaliti osebno (lev zgornji del na drugem srcu)

Vpis imen:

Lasersko gravirana zahvala za poroko, za katero vnesete želeno besedilo ter izberete po želji za vsako vabilo, komu je namenjeno.

V okvirček "Vaš napis" vpišite želeno besedilo in zahvale za poroko bodo pri vas kot bi mignil.

V kolikor izberete opcijo "Personalizirano vabilo", v okvirček vpišite tudi vsa imena, katerim je vabilo namenjeno (na primer Sara & Jure...).

 

 

Zakaj izbrati naša poročna darila?

  • dodana vrednost izdelkov na račun laserskega graviranja
  • natančno lasersko graviranje in razrez
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo razna poročna darila. Ta so lahko cenejša in nekakovostna, lahko pa tudi dražja in elegantnejša. Trudimo se izdelovati elegantna darila za poroko ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so poročna darila v večini unikatna ter izdelana s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja.

Zakaj so lasersko gravirana darila za poroko dobra izbira?

Zaradi visoke dodane vrednosti darila za poroko. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj, personaliziranih daril, napisov ali slik. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi kakršnihkoli površinskih poškodb. Poročna darila so izredno primere končni izdelek laserskega graviranja.

Osebam, katerim so namenjena poročna darila, narejena s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da darilo ni bilo kupljeno v prvi možni trgovini, temveč bodo vedeli, da ste se potrudili in iskali personalizirano darilo za poroko.

Poročna darila IKI-ART so skrbno načrtovana ter izdelana s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih imajo lasersko gravirana poročna darila?

Slabosti praktično ni. Lahko bi bila nekoliko višja cena kot pri ostalih cenejših in nepersonaliziranih darilih, vendar se v IKI-ART trudimo držati najnižje možne cene. Cene laserskega graviranja oziroma gotovih izdelkov pod blagovno znamko IKI-ART največkrat niti ne dosegajo celotne minimalne potrebne cene nakupa darila, obenem pa gre za prestižno in personalizirano poročno darilo.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika,  EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo poroko zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice.

Darilo za obletnico poroke

Iskana so tudi darila za obletnico poroko, ki so običajno iz lesa, stekla, EVA pene ali podobno.

Na les graviramo besedila (verze, vaše napise…), slike ter izrezujemo najrazličnejše oblike.

Na steklo pa lahko prav tako graviramo napise ter tudi manjše slike.

Izdelki iz eva pene pa so primerni predvsem kot dodatno darilo, največkrat ne kot celotno darilo obdarjencu.

Kako naročiti poročna darila?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Darila za poroko lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 041 608 281

Lasersko graviranje po naročilu
© 2020 IKI-ART. Design ideART