OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

PROMOCIJSKI MATERIAL

Prikaži:
Razvrsti po:

Promocijski material

  • prestižen izgled laserskega graviranja
  • lasersko gravirani izdelki z izredno obstojnostjo
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Promocijski material se na trgu pojavlja v veliko oblikah in kvalitetah. Izdelki so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Izvajamo lasersko graviranje pisal, vžigalnikov, vizitk, obeskov, kozarcev oziroma stekla.

Zakaj je lasersko graviran material zaželen?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb. Gravirane napisne tablice so prestižen produkt.

Stranke, ki se odločijo za napisne tablice, narejene s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da so kupile tablice z dodano vrednostjo.

Napisne tablice se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje?

Napisne tablice, tablice za vrata, označevalne tablice in hišne številke izdelane s pomočjo laserskega graviranja so kvaliteten in obstojen produkt. Odvisno pa je seveda od kvalitete materiala ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne in preverjene materiale, prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopi izdelave, saj je naša glavna skrb zadovoljstvo strank. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko zaključimo, da slabosti laserskega graviranja za promocijski material ni.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejše izdelke. Med promocijski material sodi prej omenjeno lasersko graviranje kemičnih svinčnikov, graviranje vizitk, graviranje obeskov, graviranje vžigalnikov itd. Uporabljamo lahko več vrst materialov kot na primer plastika, eloksiran aluminij, inox, les, celo EVA peno in podobno.

Promocijski material kot odraz identitete

Promocijski material, v kolikor je izdelan estetsko, daje dodano vrednost in dober odraz identitete, zato je lasersko graviran material odlična reklama.

Kako naročiti?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2024 IKI-ART. Design ideART