OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

Lasersko graviranje

  • prestižen izgled laserskega graviranja
  • lasersko graviranje izdelkov z izredno obstojnostjo
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Lasersko graviranje se na trgu pojavlja v veliko oblikah in kvalitetah. Izdelki so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Izvajamo lasersko graviranje izdelkov kot so darila za rojstni dan, poročna darila, graviranje na steklo, napisne tablice, obeski, promocijski material ter ostalo lasersko graviranje.

Zakaj sodi lasersko graviranje med prestižno vejo graviranja?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb.

Stranke, ki se odločijo za lasersko graviranje, se bodo zavedale, da so kupile izdelek z dodano vrednostjo.

Izdelki se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje?

Darila za rojstni dan, poročna darila, graviranje na steklo, napisne tablice, obeski, promocijski material ter ostalo lasersko graviranje, izdelano s pomočjo laserskega graviranja so kvalitetni in obstojni produkti. Odvisno pa je seveda od kvalitete materiala ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne in preverjene materiale, prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopi izdelave, saj je naša glavna skrb zadovoljstvo strank. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko zaključimo, da slabosti laserskega graviranja praktično ni.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejše izdelke in najrazličnejših materialov. Omejitev skoraj ni.

Odraz identitete

Lasersko graviranje izdelkov, v kolikor so izdelani estetsko, daje izdelkom dodano vrednost in dober odraz identitete, zato je lasersko graviran material tako cenjen med kupci tovrstnih izdelkov.

Kako naročiti?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2024 IKI-ART. Design ideART