OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

OBESKI

Prikaži:
Razvrsti po:

OBESKI IKI-ART

  • prestižen izgled laserskega graviranja
  • unikatno
  • dodana vrednost
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo ogromno izdelkov. Ti so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Obeski za ključe, avtomobilski obeski, leseni obeski ter obeski iz EVA pene so tako popoln produkt laserskega graviranja.

Zakaj so lasersko gravirani obeski nekaj posebnega?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb.

Stranke, ki se odločijo za obeske, narejene s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da so kupile tablice z dodano vrednostjo, v kolikor pa bo obesek namenjen kot darilo ali dodatek darilu, pa ga bo vsekakor vesel vsak obdarjenec.

Obeski se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje?

Obeski, obeski za ključe, obeski iz lesa, obeski iz EVA pene ter ostali obeski, izdelani s pomočjo laserskega graviranja so kvaliteten in obstojen produkt. Odvisno pa je seveda od kvalitete materiala ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne in preverjene materiale, prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopi izdelave, saj je naša glavna skrb zadovoljstvo strank. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko zaključimo, da slabosti laserskega graviranja ni.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejše izdelke. Uporabljamo lahko več vrst materialov kot na primer plastika, les, EVA peno in podobno.

Obeski kot odraz identitete

Obeski, v kolikor so izdelani estetsko, dajejo dodano vrednost in dober odraz identitete. Predvsem to velja na primer za obeske avtomobilskih znamk ter personaliziranih obeskov.

Kako naročiti gravirane obeske?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2024 IKI-ART. Design ideART