OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

NAPISNE TABLICE

Prikaži:
Razvrsti po:

Napisne tablice

  • prestižen izgled laserskega graviranja
  • gravirane tablice kljubujejo vsem vremenskim razmeram
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo ogromno izdelkov. Ti so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Napisne tablice, hišne številke, tablice za vrata ter označevalne tablice so tako popoln produkt laserskega graviranja.

Zakaj so lasersko gravirane napisne tablice dobra izbira?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb. Gravirane napisne tablice so prestižen produkt.

Stranke, ki se odločijo za napisne tablice, narejene s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da so kupile tablice z dodano vrednostjo.

Napisne tablice se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje?

Napisne tablice, tablice za vrata, označevalne tablice in hišne številke izdelane s pomočjo laserskega graviranja so kvaliteten in obstojen produkt. Odvisno pa je seveda od kvalitete materiala ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne in preverjene materiale, prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopi izdelave, saj je naša glavna skrb zadovoljstvo strank. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko zaključimo, da slabosti laserskega graviranja ni.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejše izdelke. Med njimi so kot omenjeno vse napisne tablice, tablice za vrata, hišne številke in označevalne tablice. Uporabljamo lahko več vrst materialov kot na primer plastika, eloksiran aluminij, inox, les, celo EVA peno in podobno.

Napisne tablice kot odraz identitete

Napisne tablice, v kolikor so izdelane estetsko, dajejo dodano vrednost in dober odraz identitete. Ni namreč vseeno ali gre na primer za napis na vratih iz nalepke ali iz lasersko gravirane napisne tablice.

Kako naročiti tablice?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2024 IKI-ART. Design ideART