Cenjene stranke obveščamo, da poslujemo normalno, v skladu z zakonsko določenimi ukrepi ter dodatnimi varnostnimi ukrepi.

Vse izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, kot do sedaj. Priporočamo pa nakup s plačilom preko TRR (zakasnitve v odpošiljanju izdelkov ne bo, sploh v kolikor nam na elektronski naslov pošljete potrdilo o nakazilu).

GRAVIRANJE NA STEKLO

Prikaži:
Razvrsti po:
Krigel ROJSTNI DAN

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Krigel PIVO

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec ROJSTNI DAN

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec FANTOVŠČINA

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za vino ROJSTNI DAN

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za DEKLIŠČINO

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za šampanjec POROKA

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za vino POROKA

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za aperitiv VAŠ NAPIS

12,90€ Cena brez DDV: 10,57€

Kozarec za vino PROMOCIJSKI

1,46€ Cena brez DDV: 1,20€

Graviranje na steklo

  • prestižen izgled laserskega graviranja na steklo
  • gravirano steklo se brez težav pomiva v pomivalnem stroju
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo ogromno izdelkov. Ti so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja.

Zakaj je lasersko graviranje na steklo dobra izbira?

Zaradi visoke dodane vrednosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj, personaliziranih daril, napisov ali slik. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi kakršnihkoli površinskih poškodb. Graviranje na steklo je zelo primeren in prestižen izdelek  za darilo.

Osebam, katerim so namenjena darila, narejena s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da darilo ni bilo kupljeno v prvi možni trgovini, temveč bodo vedeli, da ste se potrudili in iskali personalizirano darilo, kar graviranje na steklo vsekakor je.

Graviranje na steklo se izvede s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje na steklo?

Slabosti skoraj ni. Lahko bi bila nekoliko višja cena kot pri ostalih cenejših in nepersonaliziranih darilih, vendar se v IKI-ART trudimo držati najnižje možne cene. Cene laserskega graviranja oziroma gotovih izdelkov pod blagovno znamko IKI-ART največkrat niti ne dosegajo celotne minimalne potrebne cene nakupa darila, obenem pa gre za prestižno in personalizirano darilo.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika, EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice.

Gravirano steklo kot darilo

Iskana so darila za poroko, obletnico poroke, rojstni dan, fantovščino, dekliščino, ki so zelo primerna iz graviranega stekla. Predvsem gravirani kozarci ali steklenice. Tako lahko na primer na kozarce vgraviramo napise po vaši želji, lahko pa tudi manjše slike ali simbole.

Kako naročiti graviranje na steklo?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Zakaj naši velikonočni okraski?

  • dodana vrednost izdelkov na račun laserskega graviranja
  • natančno lasersko graviranje in razrez
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje, darila za veliko noč kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo razna darila za veliko noč. Ta so lahko cenejša in nekakovostna, lahko pa tudi dražja in elegantnejša. Trudimo se izdelovati elegantna darila za rojstni dan ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so darila v večini unikatna ter izdelana s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja.

Zakaj so lasersko gravirani velikonočni okraski dobra izbira?

Visoka dodana vrednost okraskov. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj, personaliziranih daril, napisov ali slik. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi kakršnihkoli površinskih poškodb.

Oseba, kateri podarite velikonočni okrasek, narejen s pomočjo laserskega graviranja, se bo zavedala, da okrasek ni bil kupljen v prvi možni trgovini, temveč bo vedela, da ste se zanjo potrudili in iskali izdelke z dodano vrednostjo.

Slabosti, ki jih imajo lasersko gravirani velikonočni okraski?

Slabosti praktično ni. Lahko bi bila nekoliko višja cena kot pri ostalih cenejših okraskih, vendar se v IKI-ART trudimo držati najnižje možne cene.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika, EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo za rojstni dan zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice.

Velikonočni okraski

Okraski so običajno iz lesa. Na les graviramo besedila (verze, vaše napise…), slike ter izrezujemo najrazličnejše oblike.

Kako naročiti okraske?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Darila za rojstni dan lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

 

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 031 403 962

Lasersko graviranje po naročilu
© 2021 IKI-ART. Design ideART