LESENE SVEČE

Prikaži:
Razvrsti po:

Lesene sveče

  • prestižen izgled – lasersko graviranje
  • lasersko graviranje – velika obstojnost
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po vaših željah
  • hitra izdelava, odzivnost in korektnost
  • okolju prijazna – izdelana iz lesa

 

Zakaj izbrati lesene sveče namesto običajnih?

Lesene sveče so bolj okolju prijazne kot klasične sveče, saj so naravno razgradljive, ter ne onesnažujejo okolja-lesene sveče ne vsebujejo plastike.

Obenem, pa so lesene sveče tudi boljša izbira, saj imamo možnost personalizacije sveč, s čimer lahko preminulim na grobovih pustimo kakšno lepo misel.

Lesene sveče z dodano vrednostjo

Lasersko graviranje in izrez lesenih sveč  se na trgu pojavlja v veliko oblikah in kvalitetah.  Sveče so lahko cenejše in nekakovostne, lahko pa tudi dražje in elegantnejše. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo in hkrati obdržati nizke cene, kljub temu, da so naše sveče v večini unikatne ter izdelane s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Izvajamo lasersko graviranje izdelkov kot so darila za rojstni dan, poročna darila, napisne tablice, graviranje na steklo, obeski, promocijski material ter ostalo lasersko graviranje.

Zakaj sodijo lesene sveče med prestižnejše izdelke?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost ter hkrati ponuja neomejeno število prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja saj se gravura ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb. Dodatno so lesene sveče zaščitene pred zunanjimi vplivi.

Stranke, katere se odločijo za nakup lasersko graviranih izdelkov, se bodo zavedale, da so kupile izdelek z dodano vrednostjo.

Izdelki se izdelajo s skrajno mero pazljivosti ter seveda natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti lasersko graviranih lesenih sveč?

Lesene sveče, držala za lasne sponke, darila za rojstni dan, darila za materinski dan in dan žena, poročna darila, graviranje na steklo, napisne tablice, obeski, promocijski material ter ostali izdelki, ki so izdelani s pomočjo laserskega graviranja so kvalitetni in obstojni produkti. Odvisno pa je seveda od kvalitete materialov ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne materiale. Prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopki izdelave, saj so naša glavna skrb zadovoljne stranke. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko rečemo, da slabosti laserskega graviranja praktično ni.

Možnosti laserskega graviranja na lesene sveče

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika, EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo za rojstni dan zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice.

Odraz identitete

Lasersko graviranje izdelkov, kot so lesene sveče, v kolikor so izdelki izdelani estetsko, daje izdelkom dodano vrednost in odraz identitete, zato je lasersko graviran material cenjen med kupci tovrstnih izdelkov.

Kako naročiti lesene sveče?

V našem podjetju poskrbimo za hiter odziv ter več različnih možnosti plačil in prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na našem sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2023 IKI-ART. Design ideART