OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

http://schema.org/InStock

Kozarec za vino POROKA

Koda: 3006
Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 12,90€

Opcije na voljo

* Vaš napis na kozarcih:

V okvirček vpišite želeni napis za kozarce.

Lasersko graviranje na kozarec za poroko - po vaši želji.

V okvirček "Vaš napis" vpišite želeno besedilo in kozarec za poroko z vašim napisom bo pri vas kot bi mignil.

 

Gravirani kozarci oziroma gravirano steklo je primerno darilo za rojstni dan, abrahama, obletnice in ostale priložnosti. Določeni gravirani kozarci pa so tudi zelo primerni kot poročno darilo.

 

Lasersko graviranje na steklo in lasersko graviranje kozarcev IKI-ART z visoko dodano vrednostjo.

 

Zaradi občasnih menjav dobaviteljev kozarcev so le ti lahko vizualno rahlo drugačni od kozarcev na sliki.

Graviranje na steklo

  • prestižen izgled laserskega graviranja na steklo
  • gravirano steklo se brez težav pomiva v pomivalnem stroju
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo ogromno izdelkov. Ti so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja.

Zakaj je lasersko graviranje na steklo dobra izbira?

Zaradi visoke dodane vrednosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj, personaliziranih daril, napisov ali slik. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi kakršnihkoli površinskih poškodb. Graviranje na steklo je zelo primeren in prestižen izdelek  za darilo.

Osebam, katerim so namenjena darila, narejena s pomočjo laserskega graviranja, se bodo zavedale, da darilo ni bilo kupljeno v prvi možni trgovini, temveč bodo vedeli, da ste se potrudili in iskali personalizirano darilo, kar graviranje na steklo vsekakor je.

Graviranje na steklo se izvede s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje na steklo?

Slabosti skoraj ni. Lahko bi bila nekoliko višja cena kot pri ostalih cenejših in nepersonaliziranih darilih, vendar se v IKI-ART trudimo držati najnižje možne cene. Cene laserskega graviranja oziroma gotovih izdelkov pod blagovno znamko IKI-ART največkrat niti ne dosegajo celotne minimalne potrebne cene nakupa darila, obenem pa gre za prestižno in personalizirano darilo.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika, EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice.

Gravirano steklo kot darilo

Iskana so darila za poroko, obletnico poroke, rojstni dan, fantovščino, dekliščino, ki so zelo primerna iz graviranega stekla. Predvsem gravirani kozarci ali steklenice. Tako lahko na primer na kozarce vgraviramo napise po vaši želji, lahko pa tudi manjše slike ali simbole.

Kako naročiti graviranje na steklo?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2024 IKI-ART. Design ideART