Cenjene stranke obveščamo, da poslujemo normalno, v skladu z zakonsko določenimi ukrepi ter dodatnimi varnostnimi ukrepi.

Vse izdelke pošiljamo preko Pošte Slovenije, kot do sedaj. Priporočamo pa nakup s plačilom preko TRR (zakasnitve v odpošiljanju izdelkov ne bo, sploh v kolikor nam na elektronski naslov pošljete potrdilo o nakazilu).

Pozor hud pes

Koda: 7001
Dobavljivost: Na zalogi

Cena z DDV: 11,90€
Cena brez DDV: 9,75€

Opcije na voljo

* Vrsta table pozor hud pes:
* Način pritrditve:

Lasersko gravirana tabla POZOR HUD PES.

Izbirate lahko med različico POZOR HUD PES ter nekoliko duhovitejšo POZOR HUD PES IZPUŠČEN... 

Izbirate lahko tablo z luknjami za pritrditev, obojestranski lepilni trak ali brez.

Dimenzije: 30 x 20 cm (ali po naročilu)

Lasersko graviranje

  • prestižen izgled laserskega graviranja
  • lasersko graviranje izdelkov z izredno obstojnostjo
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Lasersko graviranje se na trgu pojavlja v veliko oblikah in kvalitetah. Izdelki so lahko cenejši in nekakovostni, lahko pa tudi dražji in elegantnejši. Trudimo se izdelovati elegantne izdelke z dodano vrednostjo ter obdržati nizke cene, kljub temu, da so naši izdelki v večini unikatni ter izdelani s pomočjo napredne tehnologije laserskega graviranja. Izvajamo lasersko graviranje izdelkov kot so darila za rojstni dan, poročna darila, graviranje na steklo, napisne tablice, obeski, promocijski material ter ostalo lasersko graviranje.

Zakaj sodi lasersko graviranje med prestižno vejo graviranja?

Zaradi visoke dodane vrednosti, lepega designa ter obstojnosti. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi določenih površinskih poškodb.

Stranke, ki se odločijo za lasersko graviranje, se bodo zavedale, da so kupile izdelek z dodano vrednostjo.

Izdelki se izdelajo s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih ima lasersko graviranje?

Darila za rojstni dan, poročna darila, graviranje na steklo, napisne tablice, obeski, promocijski material ter ostalo lasersko graviranje, izdelano s pomočjo laserskega graviranja so kvalitetni in obstojni produkti. Odvisno pa je seveda od kvalitete materiala ter ustreznosti samega postopka. V našem podjetju uporabljamo le kakovostne in preverjene materiale, prav tako pa so preverjeni tudi vsi postopi izdelave, saj je naša glavna skrb zadovoljstvo strank. Ob zgoraj upoštevanem tako lahko zaključimo, da slabosti laserskega graviranja praktično ni.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejše izdelke in najrazličnejših materialov. Omejitev skoraj ni.

Odraz identitete

Lasersko graviranje izdelkov, v kolikor so izdelani estetsko, daje izdelkom dodano vrednost in dober odraz identitete, zato je lasersko graviran material tako cenjen med kupci tovrstnih izdelkov.

Kako naročiti?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Izdelke lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 041 608 281

Lasersko graviranje po naročilu
© 2020 IKI-ART. Design ideART