OBVESTILO!

Spoštovani! Obveščamo Vas, da bodo zaradi letnega dopusta izdelki naročeni v tednu od 8.8. do 14.8. odposlani v tednu od 15.8. do 21.8.

Prosimo za razumevanje.

NAKIT

Prikaži:
Razvrsti po:

Zakaj izbrati naša nakit?

  • dodana vrednost izdelkov na račun laserskega graviranja
  • natančno lasersko graviranje in razrez
  • popoln videz in design
  • možnost izdelave po želji
  • hitra izdelava in odzivnost
  • eko nakit

 

Lasersko graviranje kot visoka dodana vrednost

Na trgu najdemo raznovrstni nakit, kot so leseni uhani, lesene ogrlice, leseni prstani in podobno. Lahko gre za cenejši in nekakovosten nakit, lahko pa za dražji in modernejši Trudimo se izdelovati eleganten eko nakit ter obdržati nizke cene, kljub temu, da je nakit v večini unikaten ali izdelan maloserijsko.

Zakaj so lasersko gravirani leseni uhani in ogrlice dobra izbira?

Visoka dodana vrednost darila. Lasersko graviranje velja za postopek, ki izdelkom doda vrednost, hkrati pa ponuja neomejeno možnosti prilagajanj, personaliziranih daril, napisov ali slik. Takšen izdelek nima roka trajanja, gravura se ne izbriše tudi v primeru drgnjenja, čiščenja ali zaradi kakršnihkoli površinskih poškodb.

Oseba, kateri podarite izdelek, kot so leseni uhani ali lesene ogrlice, narejene s pomočjo laserskega graviranja, se bo zavedala, da darilo ni bilo kupljeno v prvi možni trgovini, temveč bo vedela, da ste se zanjo potrudili in iskali personalizirana darila, namenjena le njemu/njej.

Lesen nakit IKI-ART je skrbno načrtovan ter izdelan s skrajno mero pazljivosti, natančnosti in odgovornosti, saj so naš cilj le zadovoljne stranke.

Slabosti, ki jih imajo lasersko gravirani leseni uhani ali lesene ogrlice?

Slabosti praktično ni. Gre za povsem naravne izdelke.

Možnosti laserskega graviranja

Lasersko graviranje skoraj ne pozna omejitev. Tako lahko izdelujemo najrazličnejša darila za rojstni dan na različne materiale kot je les, plastika, EVA pena, usnje, steklo… S posebno rotacijsko napravo, ki se integrira v sam laserski gravirni stroj, pa lahko graviramo tudi kozarce in steklenice oziroma skoraj vse ovalne steklene izdelke. Poleg lesa so kot darilo za rojstni dan zelo primerni predvsem gravirani kozarci ali steklenice. Prav posebna veja laserskega graviranja in razreza pa velja za lasersko gravirani nakit.

Kako naročiti nakit?

V našem podjetju poskrbimo za takojšen odziv ter več različnih možnosti plačil ter prevzema izdelkov. Nakit lahko prevzamete neposredno na sedežu podjetja ali pa vam jih pošljemo preko dostavne službe z najugodnejšimi možnimi stroški pošiljanja.

 

Lasersko graviranje

Potrebujete personalizirano graviranje?

Graviranje po vaših željah ali na vaše izdelke.

Pošljite povpraševanje ali Pokličite 070 142 143

Lasersko graviranje po naročilu
© 2022 IKI-ART. Design ideART